Traditionellt kök inredning och höjder installation orsaka många problem med användning av rymden. Inte som en del av hyllor och arbetar med olämpliga. Kommer att behöva böja sig för att tömma diskmaskinen och mikrovågsugnen är ofta för hög – om det inte på skrivbordet. Kök stege är inte säker. Noggrann planering är viktigt. Hem reparationsarbeten bör installera de övre skåp eller kök användare “root” måtten på lämplig höjd. Om köket personer som använder de fysiska dimensionerna skiljer sig väsentligt från varandra (kortväxthet och lång, eller en rullstol och gående, etc.) kan vara elektriskt höj-och sänkbart kök bänkskivan och övre skåp att vara ett välgrundat beslut.
Underskåp att ersätta bör förändras så mycket som möjligt utdragbar låda, och en eventuell vinkel för att sätta den så kallade skåp. karusell mekanism. Detta varor är mycket lättare att få tas ur skåpen jämfört med traditionella rack skåp. Köksskåp och lådor kan också utrustas med rullar irtolaatikostoja, vilket gör dem lätta att flytta ur vägen, om du behöver sitta på skrivbordet eller i diskhon äärelle.
Även hushållsapparater, bör du vara uppmärksam på placeringen. Om utrymmet tillåter, en tvättmaskin en bra ökning på cirka en halv meter över plant golv, och en traditionell spis spis bör du byta till en separat nivå och rätt arbetshöjd installerad i ugnen. Det är inte alltid möjligt, särskilt om utrymmet är begränsat. I detta fall – naturligtvis beroende på hushållets storlek – kan användas för liten storlek och maskiner kombination. Exempelvis kan diskmaskinen vara normal smalare eller mindre, eller det kan vara en låda-liknande skåputdrag. I många mikrovågsugn är nu också en varmluftsugn och grill, vilket inte nödvändigtvis kräver en separat ugn och mikrovågsugn etc.
Några av kran Diskbänk typer läggs till den elektroniska tvättmaskinen kranen, är vatten ventilen som krävs för att avaktivera maskinen ände korrespondens. En annan lösning för att förbättra säkerheten på diskbänken ansluten till den främre kanten av sensorn, som automatiskt stänger av vattenflödet när diskhon flyttar ut delar av jorden, även om det är glömt att faktiskt stänga av kranen